Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus mesék egy masszázslány mindennapjairól

Egy masszázslány naplója

Egy masszázslány naplója

Orgazmuskontroll

2023. szeptember 15. - Lina2323

Az egyik kedvenc játékom.

Nem próbáltad még? Mesélek róla neked.

Képzeld el, kedves férfi olvasóm, hogy eljössz hozzám egy egyórás masszázsra. Alig várod. Már a gondolatára, hogy itt leszel, velem egy szobában, velem egy ágyban, láthatsz meztelenül, és a farkadat fogom simogatni, nyalogatni, már áll a farkad.

Megérkezel, és mint minden masszázs előtt, veszel egy alapos zuhanyt. Lesimítod a testedről az izzadtságot, az út porát, és a péniszedet is jó alaposan megmosod, hiszen, tudod, hogy alig fél óra múlva a számba fogom venni. A gondolattól megrándul a farkad, kezd felállni, de erővel csillapítod a vágyadat. Hiszen milyen gáz lenne, ha már a zuhany alól álló farokkal sétálnál a szobámba? Milyen lenne? Imádnám. Nedves leszek a látványtól.

Szárazra törlöd magad, elhelyezkedsz az ágyon, hason fekve, és kezdődhet a masszázs. Finom, puha ujjaim körkörösen nyomkodják izmaidat. A bokádtól kezdve haladok lassan a nyakad felé. Közben vidáman elcseverészünk, milyen volt a nyár, mit dolgozol, sportolsz e. Közben ujjaim elvétve érintenek egy-egy erogén zónát... comb belseje, popsi, bordák alatt. Szándékosan felizgatlak, álljon a farkad, mire a hátadra fordulsz.

bdf815eb-45c5-4dc9-be06-69ae2b8b1b8e.jpg

Na de nem eszik olyan forrón a kását. A masszázs után jön az egyik kedvenc részem, a cirógatás. Ujjaim könnyű lepkeként vándorolnak a hátadon, fenekeden, ide-odanyúlkálok, váratlanul, sosem sejted, hol érintelek legközelebb. Ez csukott szemmel a leghatásosabb, de persze mindig mindenki a tükörben kukkol. 

Amikor a combjaid közé nyúlok, kicsit jobban szétteszed a lábad, szabad utat engedve az ujjaimnak, kicsit kitolod a feneked, és amikor végre a golyóidhoz érek, a farkad szinte fájdalmasan lüktet a hasadnál, alig várja, hogy végre kézbe vegyem.

De én imádom húzni az agyad, és percekig cirógatlak, mielőtt hagynám, hogy megfordulj.

Elérkezik a pillanat, a hátadra fordulsz, farkad keményen álldogál, a bugyim nedvesedik, de ezt te nem tudod. Arcomon a huncut bujaság, de az önkontrollom végtelen.

Folytatódik a ciróka, maróka, farkad emelkedik, süllyed. Bekrémezlek, a felső tested úszik a krémtől, majd finom mozdulatokkal bekrémezem a melleimet. Tartva a szemkontaktust föléd ereszkedem, a farkadat a melleim közé igazítva szépen lassan csúszkálni kezdek rajtad.

Szerszámod keményen nyomódik a szegycsontomhoz, melleim hol odalent, hol az arcodtól két centire járnak. Kezeiddel a kerek fenekemet markolászod, és már most érzed, hogy nem fogod sokáig bírni. Csak hiszed.

Mikor eleget csúszkáltam, a jobb combodra ülök, és jöhet a varázslat. Mert én bizony varázsolok. Te pedig csak pislogsz, tátogsz, és vonaglasz.

A kezem gyakorlott, hol finoman érintelek, hol keményebben. Kitapintom az érzékeny pontjaidat, és megjegyzem, de tovább suhanok, nem ragadok le. Majd a végén...

De addig is... Huhuuu.

Játszok. Imádok játszani. És a legjobb játék a világon a férfi test.

Kínozlak. Nézem, ahogy elkezd a makkod elsötétedni, megtelik vérrel, egyre keményebb lesz. 

Váratlanul elengedlek, melléd fekszem, cirógatom a mellkasod, a hasad, hagyom, hogy játssz a cicijeimmel. Ha megelégelem, hátat fordítok neked. Játssz a fenekemmel, addig szájbaveszlek. Lassan, őrjítően. A nyelvem viszont dolgozik. Sokszor hallom, hogy amit a nyelvemmel művelek az egyedi. Nem is írom le, mit csinálok, szakmai titok, tudod... Gyere és próbáld ki!

Amikor kezded nagyon élvezni, abbahagyom, és hagyom megint, hogy markolássz, és élvezettel figyelem, mekkorára nőtt benned a szenvedély. Úgy megdugnál, hogy kettéállna a fülem, ugye? Hát, ez nem fog megtörténni, és ez a tudat, ez a hatalom, őrjítő. Én megtehetek veled bármit, de te maximum simogathatsz.

Nézem, ahogy telnek a percek, tudom, mikor kell befejezni a mókát, visszatérek a farkadhoz, és ezúttal nem távozok. Eszembe idézem a kitapintott érzékeny pontocskákat, és egyszerre veszem őket kezelésbe. Nagy virtuóz vagyok, menni fog. Egyik kezem karmolja a mellkasod, de csak finoman, másik kezem ott van, ahová való... Popsi bejárat? Gát? Golyó morzsolgatás? Mindegyik? Számmal szivogatok, szopogatok, liftezek, az ujjaim táncot járnak, és te egyre közelebb kerülsz az orgazmushoz, de mikor odaérnél... Elveszem a szám. Rád nézek, megnyalom a makkodat. Várok pár másodpercet, majd újra szájbaveszlek. Markolod a lepedőt, a hajamat, kapkodod a levegőt, a szíved dübörög a mellkasodban.

Mindjárt elélvezel. De én megint abbahagyom. Elégedetten vigyorogva nézem az arcod. Te pedig a mosolyom láttán megvadulsz. A legkisebb fuvallattól elélvezhetnél, de még nincs itt az ideje. Van még két perc. És én kihasználom. Ha valaki orgazmuskontrollt szeretne, megkapja. Imádni fogom minden percét.

Az utolsó pillanatig nem hagylak elélvezni, de amikor itt az idő, masszívan szívom a farkad, minden pontod izgatom, és legszívesebben a farkadra ülnék, és szanaszét lovagolnálak, annyira izgató, ahogy vonaglasz, nyögsz a matracon, ahogy suttogsz, hogy igen, ne hagyd abba, mindjárt elélvezek. Az utolsó hörgésektől el tudnék élvezni.

És tudod, mi az igazi? Ha szájbaélvezéssel kéred, mert akkor nem kell figyelgetni, hogy mikor vegyem ki. Igen, nálam ilyet is lehet. Bár, ez egy extra, plusz költség, de megéri... Mondjak ennél is jobbat? Én, ha kéred, le is nyelem... ami egy újabb extra, de gondolj csak bele... Hány lány hajlandó erre?

Most legszívesebben magamhoz nyúlnék, annyira nedves lettem, miközben leírtam mindezt. 

Na, kezedben már a telefon? Várlak!

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikusmasszazslany.blog.hu/api/trackback/id/tr2218215213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása